Home » Info » Verzendkosten

Levertijd en verzendkosten binnen Nederland

We streven ernaar jouw bestelling, zodra de betaling is ontvangen, binnen 1 werkdag te verzenden. Zie onderstaand overzicht voor de diverse verzendmethodes die worden aangeboden!

Bestelt en betaalt u op: Dan verzenden we uiterlijk op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag, zaterdag of zondag Maandag
Verzendmethode Kosten Track and trace Verzekerd
Standaardverzending €0,80 - €4,00 Nee Nee
PostNL Brievenbuspakje €4,25 Ja Nee
DPD Pickup Point €4,95 Ja Ja
DPD Thuisbezorgd €5,50 Ja Ja
PostNL Standaard pakket €5,75 Ja Nee
DHL Thuisbezorgd €6,00 Ja Ja
UPS Access Point €6,25 Ja Ja
PostNL Aangetekend €7,50 Ja Ja
UPS Standard €9,50 Ja Ja

Normaal gesproken wordt de bestelling binnen 1 á 2 werkdagen door de bezorger afgeleverd, echter kan het voorkomen dat het door overmacht iets langer duurt, dit zal met name rond de feestdagen zijn. Pakket na 2 weken nog niet ontvangen? Neem aub contact met ons op, dan kunnen wij een onderzoek laten starten. Dit kan pas twee weken na de verzenddatum en alleen als de zending is voorzien van een track and trace code en optie aangetekend/verzekerd.

Indien er wordt gekozen voor een verzendmethode zonder track and trace code of optie verzekerd berust het risico van eventueel verlies bij jou, de koper. Bij een standaardverzending kan namelijk niet worden geconstateerd of deze wel of niet is bezorgd en hier wordt dan ook geen onderzoek naar gestart. Gezien het feit dat PostNL geen vergoeding uitkeert bij het verlies of beschadiging van een standaardverzending, raden wij altijd aan een bestelling minimaal met een track and trace code en/of verzekering te laten verzenden, zodat de zending altijd te achterhalen is. Dat is al gauw de moeite waard. Gelukkig komt het zelden voor, maar toch voelen wij ons verplicht om jou hierover te informeren!