Home » Retourneren

Retourneren

Het kan wel eens voor komen dat u een bestelling retour wilt sturen. Misschien omdat het product toch niet bevalt of een andere rede waardoor u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook mag zijn, u heeft het recht uw bestelling tot 7 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
U heeft na annulering nogmaals 7 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Enkel de kosten voor de retourzending van u naar ons zijn voor uw eigen rekening. De kosten voor een retourzending kunnen variëren, afhankelijk van de waarde/grootte van de bestelling die u retour wilt sturen. Wij adviseren de retourzending minimaal te retourneren met een track and trace code, zodat u altijd bewijs heeft van uw verzending.
Indicatie verzendkosten via PostNL: een zending met track and trace code die door de brievenbus past bedraagt €4,35, een standaard pakket €6,95, een aangetekende brief €8,45 of een aangetekend pakket €8,60. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van deze of een andere vervoerder.

Herroepingsrecht

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren - indien redelijkerwijze mogelijk - in originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht dient u vóór retourzending eerst contact op te nemen met Munthandel Laurenssen via: info@munthandel-laurenssen.nl of 06 - 57 19 15 28. Munthandel Laurenssen zal vervolgens het aan u verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Mocht het product en/of de verpakking bij ontvangst meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen wij deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij retour goed en stevig verpakt is.